Björn Skifs - Hamburger Börs

Björn Skifs - Hamburger Börs

SUCCÉN FÖR BJÖRNS SKIFS PÅ HAMBURGER BÖRS FÖLJS UPP MED YTTERLIGARE FÖRESTÄLLNINGAR VÅREN 2023

BJÖRN SKIFS – EN VÄRLD AV SKIFS

Han har stått på scen i över 60 år och är en av Sveriges mest folkkära artister. Sedan september i år kör Björn Skifs sin nya show på Hamburger Börs anrika scen vilket är 33 år sedan sist. Tillsammans med sitt tiomannaband går showen En Värld av Skifs som blivit en succé. Det är en musikalisk kavalkad fylld med nummer och minnen från en otrolig karriär. Mottagandet har varit överväldigande och biljetterna såld slut direkt i våras när de släpptes. Nu står det klart att det blir ytterligare en säsong av En Värld av Skifs våren 2023.

Björn Skifs behöver egentligen inte någon närmare presentation. Rösten som startade det svenska musikundret och satte Sverige på den musikaliska världskartan har under årtionden förgyllt vår tillvaro med hits och mångsidig underhållning. En Värld av Skifs speglar delar av Björns fantastiska karriär och är en kavalkad av musik, hits, humor och minnen i en praktfull uppsättning skapad av Pernilla Skifs under musikalisk ledning av Hans Gardemar och ett tiomannaband bestående av några av Sveriges absolut bästa musiker.

”Det känns fantastiskt kul att intresset är så stort så att vi nu kan fortsätta med nya spelningar under våren. Att gensvaret skulle ligga på denna nivå är faktiskt svårt för mig att förstå men naturligtvis enormt roligt och tacksamt”

Björn Skifs, Artist

Björn har tidigare gjort tre krogshower på Hamburger Börs där den första bejublade föreställningen sattes upp redan 1978, därefter kom showen ”c/o Ansgar Winsch” 1984-1985 följd av ”Öman & Palm ” 1989. En Värld av Skifs hade premiär den 6 oktober 2022.

”En Värld av Skifs har blivit en stor succé. Vi har haft biljettrusning med helt utsålda kvällar och kritikerna har varit enat positiva. Det känns helt fantastiskt och Björn är så värd det. Därför känns det superroligt att vi nu kan erbjuda ytterligare föreställningar under våren 2023”

Mikael Gordon-Solfors, Exekutiv producent

Bokningen stängdes 2023-04-21 00:00
Skriv ut ikon
Avgått 2023-04-21

3 dagar

Boka via
Stockholmsweekend
Klicka här >> 2023-04-21

 

Evenemangspaket:
Show, 3 - rätters meny (kött)
Matgäster på plats senast 18:00 
Förställningen börjar 21:00 och håller på till 22:45.