Är ni i behov av en kortare busstransport eller vill ni ha en paketlösning med bussresa, hotell och evenemang?
Vi på Nybergs buss hjälper er gärna!

Vi på Nybergs buss har över 40 års erfarenhet av bussresor och busstransporter och använder med glädje vår kunskap för att hitta den bästa lösningen för ert behov. Vi hjälper er oavsett om ni är en stor eller liten grupp, om ni vill resa en längre eller kortare sträcka, om ni endast är i behov av transport eller om ni vill ha en paketlösning med exempelvis boende och evenemang. Vill ni ha tips och råd gällande reseupplägg för er grupp så utformar vi gärna en helhetsupplevelse tillsammans med er. Ni är varmt välkomna att ringa oss på 0510-70 000 eller skicka in en bokningsförfrågan via länken nedan.

Klicka här för att göra en bokningsförfrågan

För oss står resenärernas komfort och säkerhet i fokus vid val av buss, därför är samtliga bussar utrustade med säkerhetsbälten på alla platser. Vid nyinvestering i fordon satsar vi mycket på säkerhetsdetaljer så bland annat ABA -Automatisk Broms Assistans, ESP - Elektroniskt Stabiliserings Program, Sideguard Assist - Hjälper föraren att upptäcka gång och cykel trafikaner i "döda vinkeln" utefter fördonets högersida.
Våra bussar tar mellan 19 och 55 passagerare och körs av våra rutinerade chaufförer. Läs mer om våra bussar under fliken "Bussar" i listan till vänster. 

Om företaget
Nybergs buss startades år 1983 och vi har varit verksamma inom bussresebranschen sedan dess. Vilket innebär att vi 2023 har 40 års jubileum. Nybergs buss är ett privatägt aktiebolag och samtliga aktier ägs av företagets grundare och VD Pererik Nyberg. Företaget är lokaliserat i Lidköping där kontor, garage och verkstad finns. Idag har företaget ett 25-tal anställda och 19 fordon.

Vi på Nybergs buss erbjuder paketlösningar med exempelvis transport, boende och evenemang förföreningar, företag och andra organisationer. Vi har även ett egenproducerat reseprogram med paketresor för privatpersoner. Utöver de egenproducerade resorna och paketresorna för grupper kör vi skolskjutstrafik i Lidköping och Götene kommun samt att genom ett långvarigt samarbete har vi förmånen att köra både Villa Lidköping BK, Lidköpings FK.

Vi är medlemmar i: