Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Skaragatan 83
531 40 Lidköping
Tel: 0510-70 000

Reseprogram, kommande resor


Juli

03

jul

2016

Rallycross VM i Höljes
1 dag Följ med till den stora pubikfesten i Värmlands skogarna och se årets rafflande tävling. Det är en enorm folkfest i skogen i Höljes när Rallycross eliten möts i den svenska VM-deltävlingen.
Läs mer »

04

jul

2016

Skärgårdskryssning i Bohusläns skärgård
1 dag Följ med oss på en trevlig sommartur till Bohuslän! Flanera på Smögenbryggan, ta ett dopp i Vallevik och kryssa med Kulturbåtarnas M/S Nya Skärgården mellan Smögen och Grebbestad. Välkommen!
Läs mer »

07

jul

2016

Norska fjordar med Hurtigruten, Trollstigen och Atlanterhavsveien
5 dagar HURTIGRUTEN, TROLLSTIGEN, ATLANTERHAVSVEIEN Få länder har en så fascinerande natur som Norge. En resa med höjdpunkter som OS-staden Lillehammer, Atlanterhavsveien, Moldepanoramat, spektakulära Trollstigen. Dessutom en helt underbar fjordresa med Hurtigruten mellan de välkända turistorterna Ålesund och Geiranger. Följ med till fjordarnas och fjällens land!
Läs mer »

09

jul

2016

Dalhalla - Malena Ernman
2 dagar För åttonde sommaren i rad intar operastjärnan Malena Ernman Dalhalla i sommar. I år gästas hon av Sarah Dawn Finer och för den musikaliska inramningen står Svenska Stråkensemblen och några av Sveriges bästa instrumentalister som bland andra Jan Bengtson, Mats Bergström, Magnus Lindgren och Niklas Medin.
Läs mer »

10

jul

2016

Lofoten med Hurtigruten och Inlandsbanan
8 dagar Lofoten är Nordnorge från sin mest äventyrliga sida. Höga fjäll som sträcker sig ut mot havet, fjordar mellan de mest fantastiska bergsklippor, ljusa stränder och gröna marker. Förhoppningsvis får vi se solen även på natten när vi är i Lofotenområdet. En dag åker vi med Hurtigrutens fartyg i Trollfjorden. En tågresa på Inlandsbanan till Lappland finns också med i programmet liksom en övernattning i Röros som finns med på UNESCO´s världsarvslista.
Läs mer »

14

jul

2016

Sugar teater på Fredriksdalsteatern Helsingborg
2 dagar Sugar - baserad på filmklassikern "I Hetaste Laget". En musikalkomedi för hela familjen. Eva Rydberg, Thomas Petersson m.fl. Trevlig sommarresa till "Sundets Pärla" Helsingborg.Hotellet ligger mitt i centrum.
Läs mer »

14

jul

2016

Sundets pärla med Fredriksdalsteatern
2 dagar Trevlig sommarresa till "Sundets Pärla" Helsingborg. Vi besöker Sofiero som firar 150 år. Möjlighet att besöka Fredriksdalsteatern. En tur till Helsingör för att känna in det danska gemytet. "Flickorna Lundgren på Skäret". Hotellet ligger mitt i centrum.
Läs mer »

17

jul

2016

TaubeSpelen 2016
1 dag TaubeSpelen 2016 I år är Taubespelen åter på Orust. Denna gång vid Buseviken. Medverkar gör Sven-Bertil Taube, Miriam Bryant, Brolle och Pernilla Andersson.
Läs mer »

18

jul

2016

Sommarkryssning i Bohusläns skärgård
1 dag Följ med oss på en trevlig sommartur till Bohuslän! Flanera på Smögenbryggan, ta ett dopp i Vallevik och kryssa med Kulturbåtarnas M/S Nya Skärgården mellan Smögen och Grebbestad. Välkommen!
Läs mer »

19

jul

2016

Sommar-Stockholm
3 dagar Följ med på vår bussresa till Stockholm under sommaren. Denna gång har man möjlighet att anlända via vattenvägen. Bussen kör via Ekerö och Drottningholm, där det finns möjlighet att ta båten till Stockholm. Helt underbart att med båt glida fram på Mälarens vatten fram till Stadshuset där bussen väntar. Stockholm är en härlig sommarstad med mycket att uppleva. Vi kan rekommendera någon båttur ut till skärgården eller titta på utsikten från Stadshustornet som är öppet under sommarhalvåret. Nationalstadsparken - Ekoparken - sträcker sig från Fjäderholmarna via Djurgården till Haga. Hyr en cykel och ta en tur!
Läs mer »

21

jul

2016

Norge i ett nötskal
4 dagar GEILO - FLÅMSBANA - NÄRÖYFJORDEN - KJEÅSEN En mycket uppskattad resa till Geilo, skidorten som på sommaren är en naturpärla med sin friska fjälluft och möjlighet till mycket intressanta utflykter. Flåmsbana, kanske den vackraste tågsträckan i världen - underbara Näröyfjorden som finns med på UNESCO:s världsarvslista - Kjeåsen, tidigare en av världens mest isolerade gårdar - Hardangervidda Natursenter med fantastisk film. Vi bor tre nätter på trevliga Geilo Hotel .
Läs mer »

22

jul

2016

Köpenhamnsweekend
3 dagar Följ med till Köpenhamn - Dronningens by. Här kan Du känna den kontinentala stämningen med många uteserveringar och underhållning. Det finns mycket att se och göra i Köpenhamn. Med vårt centrala boende har Du nära till det mesta.
Läs mer »

27

jul

2016

Andra sidan Vättern
2 dagar Följ med på vår tvådagarsresa till "Andra sidan Vättern". Här bjuds på varierande upplevelser - polkagrisar i Gränna, båttur på Göta Kanal mellan Berg och Borensberg, Flygvapenmuseet i Linköping, choklad och musteri med mera.
Läs mer »

28

jul

2016

Höga Kusten med Ulvön
5 dagar Höga kusten placerades år 2000 på UNESCO:s lista över världsarven. En lokalguide visar oss runt till många "smultronställen", vi upplever underbart vackra vyer, besöker små fiskelägen m.m. En dag gör vi en båtutflykt till Ulvön och under hemresan besöker vi Hälsingegården Mårtes i Edsbyn. Ett av hotellen är en verklig klassiker från "träpatrontiden": Knaust i Sundsvall. Vi upplever en bra bit av Sverige, och naturscenerierna bekräftar verkligen att "Sverige är fantastiskt"
Läs mer »

29

jul

2016

Rakt ner i fickan - med Norra Öland
3 dagar Aldrig har så många lögner samlats under ett och samma tak som hos familjen Svahn på Lunavägen i Kalmar. Stackars Erik (Allan Svensson) vill inte erkänna för sin fru (Carina Lidbom) att han förlorat sitt jobb så för att få ihop till brödfödan lurar han, ihop med sin medkompanjon farbror Bertil (Andreas Nilsson) varenda myndighet de kan komma åt på allsköns bidrag Vi bor mitt i Kalmar och lördagen tillbringar vi på nora Öland.
Läs mer »

29

jul

2016

Öland Kalmar med Glasriket
3 dagar Följ med till Öland och Kalmar. Vi bor i sommarstaden Kalmar och tillbringar lördagen på norra Öland. På hemvägen besöker vi Glasriket med Kosta Outlet. På fredag kväll finns det möjlighet att gå på teatern "Rakt ner i fickan".
Läs mer »

Augusti

03

aug

2016

Norska fjordar - Hurtigruten, Trollstigen, Atlanterhavsveien
5 dagar HURTIGRUTEN, TROLLSTIGEN, ATLANTERHAVSVEIEN Få länder har en så fascinerande natur som Norge. En resa med höjdpunkter som OS-staden Lillehammer, Atlanterhavsveien, Moldepanoramat, spektakulära Trollstigen, en helt underbar fjordresa med Hurtigruten mellan de välkända turistorterna Ålesund och Geiranger m.m. Följ med till fjordarnas och fjällens land!
Läs mer »

04

aug

2016

Bornholm - Solskensön
4 dagar Bornholm erbjuder många naturupplevelser. Här finns skogar, ängar, klippformationer, underbara sandstränder, rundkyrkor och trivsam bebyggelse i små pittoreska städer och fiskelägen. Här frodas det danska gemytet. Tack vare havet och klipporna är Bornholms klimat så milt och har många solskenstimmar. Griffen SPA Hotel ligger vid havet, så ta med badkläder. Bornholm måste upplevas!
Läs mer »

09

aug

2016

Vinön
1 dag Vinön är den största ön i Hjälmaren och har varit bebodd sedan järnåldern. Ön har i dag ca 100 bofasta, ett 20-tal familjejordbruk och ca 15 yrkesfiskare. Färjan från Hampetorp tar oss till Vinön. Vi besöker Örtboden, skolhuset med konst och hantverk och det finns även möjlighet att köpa rökt och färsk fisk.
Läs mer »

10

aug

2016

Sydnorska pärlor
5 dagar - med Lysefjorden och Flor & Fjaere Natursköna Norge erbjuder många fjäll och fjordar. På denna resa får Du uppleva många vackra vyer och platser. Vi besöker t.ex. den gamla staden Stavanger, vi åker båt på Lysefjorden och njuter av de slingrande vägarna utefter klippväggarna. En höjdpunkt är båtutflykten till blomsterparken Flor & Fjaere. Här firade Drottning Sonja sin 70-årsdag
Läs mer »

18

aug

2016

Mälaren Runt
4 dagar Det finns många intressanta och trevliga platser runt Mälaren. På denna resan ser vi flera slott, åker båt mellan Västerås och Torshälla och ångtåg på smalspårig järnväg, vi besöker "kakslottet" Taxinge, bruksmiljön i Åkers Styckebruk. De små pittoreska städerna Torshälla och Mariefred finns också med i programmet liksom två domkyrkor. Vi bor en natt i Västerås och två nätter i Eskilstuna.
Läs mer »

19

aug

2016

Köpenhamnsweekend
3 dagar Följ med till Köpenhamn - Dronningens by. Här kan Du känna den kontinentala stämningen med många uteserveringar och underhållning. Det finns mycket att se och göra i Köpenhamn. Med vårt centrala boende har Du nära till det mesta.
Läs mer »

24

aug

2016

Paris
7 dagar Välkommen till Paris, en av Europas största, vackraste och mest innehållsrika städer. Tänk att ta en båttur på Seine i skymningen och åka under alla broar. Ta en tur upp i Eiffeltornet och titta på utsikten, vandra på Champs Elysées och kanske besöka något av alla kända modehus. Paris har många kända byggnader som Triumfbågen, Sacré-Coeur och Notre-Dame, men även många nya byggnader med spännande modern arkitektur. Sitt en stund vid någon av alla trottoarserveringar och betrakta utelivet och alla spännande människor från olika kulturer. Paris är det klassiska resmålet som många drömmer om att åka till. Följ med och låt drömmen bli verklighet!
Läs mer »

26

aug

2016

Franska rivieran med Provence och Monaco
10 dagar Följ med till Franska rivieran med sina palmer, exotiska blommor och kända strandpromenader. Upplev det kontrastrika landskapet i Provence med höga, slanka cypresser och låga, krokiga olivträd samt pinjer med stora parasollkronor. Camargue är ett naturreservat i floden Rhones delta. Området är känt för sina svarta tjurar och vita hästar samt ett rikt fågelliv med bl.a. flamingos. Vi bor två nätter i Nice vid Franska rivieran och tre nätter i Aix-en-Provence. Glöm inte badkläder och badhandduk!
Läs mer »

26

aug

2016

Sundets pärla med den stora trädgårdsfesten
2 dagar Trevlig sommarresa till "Sundets Pärla" Helsingborg. Vi besöker Sofiero som firar 150 år. En tur till Helsingör för att känna in det danska gemytet. "Flickorna Lundgren på Skäret". Hotellet ligger mitt i centrum.
Läs mer »

26

aug

2016

Skifs vs Körberg, Revanschen på Skansen
3 dagar 26 augusti 1966 vann Björn Skifs och Slam Creepers Sveriges Radios popbandstävling på Skansen i Stockholm. På andra plats kom Tommy Körberg och hans band Maniacs. Sedan dess har de två giganterna inte stått på scen tillsammans, förrän nu. Det är numrerade platser på Scansen. Vi bor centralt på fyrstjärniga Scandic Norra Bantorget.
Läs mer »

September

06

sep

2016

Västgötska höjdpunkter
1 dag En härlig dag i Västergötland med det lokala hantverket bastabinne, fantastiska träskulpturer, Vänga Kvarn och Fåglumbrödernas utställning
Läs mer »

07

sep

2016

Skagerrak Runt - Makalösa vyer till sjöss och med buss
5 dagar Under fem dagar får vi stifta bekantskap med de danska sandstränderna, de fantastiska norska fjordarna och får en glimt av det karakteristiska landskapet på den svenska västkusten. Den lilla del av Atlanten som vi kallar Skagerrak tar sig smidigt in mellan de nordiska länderna och blir ett viktigt gränsland mellan Nordsjön och norra Jylland, det norska Sörlandet och Bohuslän.
Läs mer »

15

sep

2016

Norge i ett nötskal
4 dagar GEILO - FLÅMSBANA - NÄRÖYFJORDEN - KJEÅSEN En mycket uppskattad resa till Geilo, skidorten som på sommaren är en naturpärla med sin friska fjälluft och möjlighet till mycket intressanta utflykter. Flåmsbana, kanske den vackraste tågsträckan i världen - underbara Näröyfjorden som finns med på UNESCO:s världsarvslista - Kjeåsen, tidigare en av världens mest isolerade gårdar - Hardangervidda Natursenter med fantastisk film. Vi bor tre nätter på trevliga Geilo Hotel .
Läs mer »

27

sep

2016

Ullared shopping - Direktbuss
1 dag Följ med Nybergs Buss på en dagstur till shoppingparadiset Ullared. Här finns det stora varuhuset Ge-Kås samt en rad olika outletbutiker. Vi kommer fram vid 9-tiden och åker hem kl. 16. Beräknad återkomst till Lidköping vid 19-tiden.
Läs mer »

Oktober

02

okt

2016

Fyra franska vinregioner
8 dagar Alsace, Bourgogne, Chablis och Champagne på samma resa! Fyra franska vinregioner på samma resa! Du får njuta av vita och röda viner samt den ädla drycken champagne. Vi får också möjligheten att smaka på delikata franska ostar. Välkommen med på en resa med vinprovningar, det franska köket, franska ostar och vackra vyer!
Läs mer »

07

okt

2016

Bullets over Broadway - Stockholm
3 dagar Bullets over Broadway är skriven av Woody Allen. Den har allt som en riktig musikal ska ha; fart, fläkt, överdåd och härlig humor. I den imponerande rollistan ser vi bl a Helen Sjöholm, Johan Rheborg, Johan Rabaeus, Shima Niavarani, Katrin Sundberg och Andreas Nilsson. Den unge manusförfattaren David Shane spelas av Linus Wahlgren
Läs mer »

07

okt

2016

Stockholmsweekend
3 dagar Stockholm - byggd på 14 öar är en fantastiskt vacker stad. Med sin 750-åriga historia har staden mycket att erbjuda. Gamla stan är en av Europas bäst bevarade och äldsta medeltida stadskärnor. Vi bor mycket centralt på fyrstjärniga Scandic Grand Central.
Läs mer »

07

okt

2016

MAMMA MIA! THE PARTY
3 dagar Den 20 januari är det premiär för nästa steg i MAMMA MIA-världen. Det här är något helt nytt där vi vill förverkliga en vision av en helkväll full av ABBAs musik, god mat och dryck, dans och glädje. Vi gör det tillsammans och det finns egentligen inga gränser för vart det kan ta vägen. Festen kan bli hur stor som helst. Och vi börjar på Djurgården i Stockholm. Välkomna! Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu börjar partyt. Där du kommer in i handlingen väntar ingen musikal. Eller teater. Istället kliver du rakt in i en MAMMA MIA-värld med en helt ny story, i en annorlunda upplevelse. Du och dina vänner tar vid där filmen slutar och MAMMA MIA! THE PARTY börjar. En läcker medelhavsbuffé står uppdukad. Det skålas över borden. Allt under en magisk helkväll i flera akter med sång och dans bland våghalsiga luftfärder, grekiska gudar, flirtiga servitörer, någon zorba och kanske en och annan ouzo. Resten är upp till dig. För ingen kväll är den andra lik och ingen vet hur det ska sluta. Det beror helt enkelt på var ABBAs låtar tar oss! Men en sak är säker - räkna med en riktig summer night city. På Nikos Taverna är det alltid grekisk högsommar, oavsett årstid. Redo att bli en del av historien? Opa!!
Läs mer »

07

okt

2016

Oscarsrevyn - Stockholm
3 dagar Oscarsteatern fyller 110 år och drar på sig feststassen - en lyxigt gnistrande och helt nyskräddad revy! På scen briljerar själva gräddan av nöjes-Sverige - sex av våra absolut främsta entertainers i dag: Robert Gustafsson, Sanna Nielsen, Dan Ekborg, Vanna Rosenberg, Rachel Mohlin och Kim Sulocki. Nya spännande konstellationer i oväntat flämtande kombinationer - storstilat inramade av en briljant ensemble och pampig orkester.
Läs mer »

07

okt

2016

THE PHANTOM OF THE OPERA - Stockholm
3 dagar Phantome of The Opera - Världens mest storslagna musikal kommer till Sverige! ANDREW LLOYD WEBBERS originalproduktion The Phantom of the Opera från West End och Broadway kommer nu till Sverige med svensk översättning och ensemble. Premiär på Cirkus den 14 september 2016. Det är då 30 år sedan musikalen hade urpremiär i London. 1989-95 spelades den på Oscarsteatern. Nu kommer den att spelas på Cirkus under en begränsad tid.
Läs mer »

14

okt

2016

Stockholmsweekend
3 dagar Stockholm - byggd på 14 öar är en fantastiskt vacker stad. Med sin 750-åriga historia har staden mycket att erbjuda. Gamla stan är en av Europas bäst bevarade och äldsta medeltida stadskärnor. Vi bor mycket centralt på fyrstjärniga Scandic Grand Central.
Läs mer »

14

okt

2016

THE PHANTOM OF THE OPERA - Stockholm
3 dagar Phantome of The Opera - Världens mest storslagna musikal kommer till Sverige! ANDREW LLOYD WEBBERS originalproduktion The Phantom of the Opera från West End och Broadway kommer nu till Sverige med svensk översättning och ensemble. Premiär på Cirkus den 14 september 2016. Det är då 30 år sedan musikalen hade urpremiär i London. 1989-95 spelades den på Oscarsteatern. Nu kommer den att spelas på Cirkus under en begränsad tid.
Läs mer »

14

okt

2016

Bullets over Broadway - Stockholm
3 dagar Bullets over Broadway är skriven av Woody Allen. Den har allt som en riktig musikal ska ha; fart, fläkt, överdåd och härlig humor. I den imponerande rollistan ser vi bl a Helen Sjöholm, Johan Rheborg, Johan Rabaeus, Shima Niavarani, Katrin Sundberg och Andreas Nilsson. Den unge manusförfattaren David Shane spelas av Linus Wahlgren
Läs mer »

14

okt

2016

MAMMA MIA! THE PARTY
3 dagar Den 20 januari är det premiär för nästa steg i MAMMA MIA-världen. Det här är något helt nytt där vi vill förverkliga en vision av en helkväll full av ABBAs musik, god mat och dryck, dans och glädje. Vi gör det tillsammans och det finns egentligen inga gränser för vart det kan ta vägen. Festen kan bli hur stor som helst. Och vi börjar på Djurgården i Stockholm. Välkomna! Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu börjar partyt. Där du kommer in i handlingen väntar ingen musikal. Eller teater. Istället kliver du rakt in i en MAMMA MIA-värld med en helt ny story, i en annorlunda upplevelse. Du och dina vänner tar vid där filmen slutar och MAMMA MIA! THE PARTY börjar. En läcker medelhavsbuffé står uppdukad. Det skålas över borden. Allt under en magisk helkväll i flera akter med sång och dans bland våghalsiga luftfärder, grekiska gudar, flirtiga servitörer, någon zorba och kanske en och annan ouzo. Resten är upp till dig. För ingen kväll är den andra lik och ingen vet hur det ska sluta. Det beror helt enkelt på var ABBAs låtar tar oss! Men en sak är säker - räkna med en riktig summer night city. På Nikos Taverna är det alltid grekisk högsommar, oavsett årstid. Redo att bli en del av historien? Opa!!
Läs mer »

14

okt

2016

Köpenhamnsweekend
3 dagar Följ med till Köpenhamn - Dronningens by. Här kan Du känna den kontinentala stämningen med många uteserveringar och underhållning. Det finns mycket att se och göra i Köpenhamn. Med vårt centrala boende har Du nära till det mesta.
Läs mer »

15

okt

2016

Rhendalen Vindistrikten Rüdesheim och Mosel
7 dagar Rüdesheim är ett charmigt centrum för vinhanteringen i distriktet Rheingau. Rhen flyter bred och mäktig förbi en av de gladaste och trevligaste orterna i Rhendalen. Mängder av människor söker sig varje år till denna sköna dalgång när vindruvorna mognar och blir till vin. Vinbönder i Rüdesheim vid Rhen och Bernkastel-Kues vid Mosel lär oss vinkunskap. Vi bor fyra nätter nära huvudgatan Drosselgasse i Rüdesheim.
Läs mer »

22

okt

2016

MAMMA MIA! THE PARTY
2 dagar Den 20 januari är det premiär för nästa steg i MAMMA MIA-världen. Det här är något helt nytt där vi vill förverkliga en vision av en helkväll full av ABBAs musik, god mat och dryck, dans och glädje. Vi gör det tillsammans och det finns egentligen inga gränser för vart det kan ta vägen. Festen kan bli hur stor som helst. Och vi börjar på Djurgården i Stockholm. Välkomna! Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu börjar partyt. Där du kommer in i handlingen väntar ingen musikal. Eller teater. Istället kliver du rakt in i en MAMMA MIA-värld med en helt ny story, i en annorlunda upplevelse. Du och dina vänner tar vid där filmen slutar och MAMMA MIA! THE PARTY börjar. En läcker medelhavsbuffé står uppdukad. Det skålas över borden. Allt under en magisk helkväll i flera akter med sång och dans bland våghalsiga luftfärder, grekiska gudar, flirtiga servitörer, någon zorba och kanske en och annan ouzo. Resten är upp till dig. För ingen kväll är den andra lik och ingen vet hur det ska sluta. Det beror helt enkelt på var ABBAs låtar tar oss! Men en sak är säker - räkna med en riktig summer night city. På Nikos Taverna är det alltid grekisk högsommar, oavsett årstid. Redo att bli en del av historien? Opa!!
Läs mer »

November

01

nov

2016

Ullared shopping - Direktbuss
1 dag Följ med Nybergs Buss på en dagstur till shoppingparadiset Ullared. Här finns det stora varuhuset Ge-Kås samt en rad olika outletbutiker. Vi kommer fram vid 9-tiden och åker hem kl. 16. Beräknad återkomst till Lidköping vid 19-tiden.
Läs mer »

03

nov

2016

Berlin - Historiska vindar och storstadspuls där öst möter väst
4 dagar En av Europas mest spännande huvudstäder. Faschinerande arkitektur blandas med minnesmärken, paradgator, parker, flodsystem, sjöar och skogar! Ett otroligt utbud av museer, restauranger och shoppingmöjligheter. Berlin är ett resmål väl värt att återvända till!
Läs mer »

04

nov

2016

Köpenhamnsweekend
3 dagar Följ med till Köpenhamn - Dronningens by. Här kan Du känna den kontinentala stämningen med många uteserveringar och underhållning. Det finns mycket att se och göra i Köpenhamn. Med vårt centrala boende har Du nära till det mesta.
Läs mer »

11

nov

2016

Oscarsrevyn
3 dagar Oscarsteatern fyller 110 år och drar på sig feststassen - en lyxigt gnistrande och helt nyskräddad revy! På scen briljerar själva gräddan av nöjes-Sverige - sex av våra absolut främsta entertainers i dag: Robert Gustafsson, Sanna Nielsen, Dan Ekborg, Vanna Rosenberg, Rachel Mohlin och Kim Sulocki. Nya spännande konstellationer i oväntat flämtande kombinationer - storstilat inramade av en briljant ensemble och pampig orkester.
Läs mer »

11

nov

2016

Stockholmsweekend
3 dagar Stockholm - byggd på 14 öar är en fantastiskt vacker stad. Med sin 750-åriga historia har staden mycket att erbjuda. Gamla stan är en av Europas bäst bevarade och äldsta medeltida stadskärnor. Vi bor mycket centralt på fyrstjärniga Scandic Grand Central.
Läs mer »

11

nov

2016

MAMMA MIA! THE PARTY
3 dagar Den 20 januari är det premiär för nästa steg i MAMMA MIA-världen. Det här är något helt nytt där vi vill förverkliga en vision av en helkväll full av ABBAs musik, god mat och dryck, dans och glädje. Vi gör det tillsammans och det finns egentligen inga gränser för vart det kan ta vägen. Festen kan bli hur stor som helst. Och vi börjar på Djurgården i Stockholm. Välkomna! Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu börjar partyt. Där du kommer in i handlingen väntar ingen musikal. Eller teater. Istället kliver du rakt in i en MAMMA MIA-värld med en helt ny story, i en annorlunda upplevelse. Du och dina vänner tar vid där filmen slutar och MAMMA MIA! THE PARTY börjar. En läcker medelhavsbuffé står uppdukad. Det skålas över borden. Allt under en magisk helkväll i flera akter med sång och dans bland våghalsiga luftfärder, grekiska gudar, flirtiga servitörer, någon zorba och kanske en och annan ouzo. Resten är upp till dig. För ingen kväll är den andra lik och ingen vet hur det ska sluta. Det beror helt enkelt på var ABBAs låtar tar oss! Men en sak är säker - räkna med en riktig summer night city. På Nikos Taverna är det alltid grekisk högsommar, oavsett årstid. Redo att bli en del av historien? Opa!!
Läs mer »

18

nov

2016

RAKT NER I FICKAN - Teaterweekend Malmö och Köpenhamn med Julmarknader
3 dagar Aldrig har så många lögner samlats under ett och samma tak som hos familjen Svahn på Lunavägen i Kalmar. Stackars Erik (Allan Svensson) vill inte erkänna för sin fru (Carina Lidbom) att han förlorat sitt jobb så för att få ihop till brödfödan lurar han, ihop med sin medkompanjon farbror Bertil (Kalle Rydberg) varenda myndighet de kan komma åt på allsköns bidrag. Snurrigt värre blir det i denna fars i regi av Edward af Sillén på Nöjesteatern i Malmö! En härlig weekend till vår storstad i södra Sverige. En storstadsregion som tack vare Öresundsbron förbinder Malmö och Köpenhamn med varandra. Vi bor centralt, och du har nära till shopping i gallerior och butiker. Vi åker över bron och gör ett besök i Köpenhamn där julmarknaderna pågår för fullt. Här finns möjlighet att besöka flera trevliga julmarknader - Tivoli och Nyhavn är några av dem. På hemvägen besöker vi den stora julmarknaden på Wapnö utanför Halmstad. Teater på fredagkvällen.
Läs mer »

18

nov

2016

Malmö Köpenhamn med Julmarknader och teater
3 dagar En trevlig weekendresa till vår storstad i södra Sverige. En storstadsregion som tack vare Öresundsbron förbinder Malmö och Köpenhamn med varandra. Vi bor centralt, och du har nära till shopping i gallerior och butiker. Vi åker över bron och gör ett besök i Köpenhamn där julmarknaderna pågår för fullt. Här finns möjlighet att besöka flera trevliga julmarknader - Tivoli och Nyhavn är några av dem. På hemvägen besöker vi den stora julmarknaden på Wapnö utanför Halmstad. Kombinera gärna resan med ett teaterbesök.
Läs mer »

22

nov

2016

Ullared shopping - Direktbuss
1 dag Följ med Nybergs Buss på en dagstur till shoppingparadiset Ullared. Här finns det stora varuhuset Ge-Kås samt en rad olika outletbutiker. Vi kommer fram vid 9-tiden och åker hem kl. 16. Beräknad återkomst till Lidköping vid 19-tiden.
Läs mer »

25

nov

2016

Bullets over Broadway - Stockholm
3 dagar Bullets over Broadway är skriven av Woody Allen. Den har allt som en riktig musikal ska ha; fart, fläkt, överdåd och härlig humor. I den imponerande rollistan ser vi bl a Helen Sjöholm, Johan Rheborg, Johan Rabaeus, Shima Niavarani, Katrin Sundberg och Andreas Nilsson. Den unge manusförfattaren David Shane spelas av Linus Wahlgren
Läs mer »

25

nov

2016

THE PHANTOM OF THE OPERA - Stockholm
3 dagar Phantome of The Opera - Världens mest storslagna musikal kommer till Sverige! ANDREW LLOYD WEBBERS originalproduktion The Phantom of the Opera från West End och Broadway kommer nu till Sverige med svensk översättning och ensemble. Premiär på Cirkus den 14 september 2016. Det är då 30 år sedan musikalen hade urpremiär i London. 1989-95 spelades den på Oscarsteatern. Nu kommer den att spelas på Cirkus under en begränsad tid.
Läs mer »

25

nov

2016

Stockholmsweekend
3 dagar Stockholm - byggd på 14 öar är en fantastiskt vacker stad. Med sin 750-åriga historia har staden mycket att erbjuda. Gamla stan är en av Europas bäst bevarade och äldsta medeltida stadskärnor. Vi bor mycket centralt på fyrstjärniga Scandic Grand Central.
Läs mer »

25

nov

2016

Oscarsrevyn
3 dagar Oscarsteatern fyller 110 år och drar på sig feststassen - en lyxigt gnistrande och helt nyskräddad revy! På scen briljerar själva gräddan av nöjes-Sverige - sex av våra absolut främsta entertainers i dag: Robert Gustafsson, Sanna Nielsen, Dan Ekborg, Vanna Rosenberg, Rachel Mohlin och Kim Sulocki. Nya spännande konstellationer i oväntat flämtande kombinationer - storstilat inramade av en briljant ensemble och pampig orkester.
Läs mer »

December

06

dec

2016

Ullared shopping - Direktbuss
1 dag Följ med Nybergs Buss på en dagstur till shoppingparadiset Ullared. Här finns det stora varuhuset Ge-Kås samt en rad olika outletbutiker. Vi kommer fram vid 9-tiden och åker hem kl. 16. Beräknad återkomst till Lidköping vid 19-tiden.
Läs mer »

09

dec

2016

Stockholmsweekend
3 dagar Stockholm - byggd på 14 öar är en fantastiskt vacker stad. Med sin 750-åriga historia har staden mycket att erbjuda. Gamla stan är en av Europas bäst bevarade och äldsta medeltida stadskärnor. Vi bor mycket centralt på fyrstjärniga Scandic Grand Central.
Läs mer »

09

dec

2016

Oscarsrevyn
3 dagar Oscarsteatern fyller 110 år och drar på sig feststassen - en lyxigt gnistrande och helt nyskräddad revy! På scen briljerar själva gräddan av nöjes-Sverige - sex av våra absolut främsta entertainers i dag: Robert Gustafsson, Sanna Nielsen, Dan Ekborg, Vanna Rosenberg, Rachel Mohlin och Kim Sulocki. Nya spännande konstellationer i oväntat flämtande kombinationer - storstilat inramade av en briljant ensemble och pampig orkester.
Läs mer »

09

dec

2016

THE PHANTOM OF THE OPERA - Stockholm
3 dagar Phantome of The Opera - Världens mest storslagna musikal kommer till Sverige! ANDREW LLOYD WEBBERS originalproduktion The Phantom of the Opera från West End och Broadway kommer nu till Sverige med svensk översättning och ensemble. Premiär på Cirkus den 14 september 2016. Det är då 30 år sedan musikalen hade urpremiär i London. 1989-95 spelades den på Oscarsteatern. Nu kommer den att spelas på Cirkus under en begränsad tid.
Läs mer »

10

dec

2016

Bullets over Broadway - Stockholm
2 dagar Bullets over Broadway är skriven av Woody Allen. Den har allt som en riktig musikal ska ha; fart, fläkt, överdåd och härlig humor. I den imponerande rollistan ser vi bl a Helen Sjöholm, Johan Rheborg, Johan Rabaeus, Shima Niavarani, Katrin Sundberg och Andreas Nilsson. Den unge manusförfattaren David Shane spelas av Linus Wahlgren
Läs mer »

10

dec

2016

THE PHANTOM OF THE OPERA - SLUTSÅLT
2 dagar Phantome of The Opera - Världens mest storslagna musikal kommer till Sverige! ANDREW LLOYD WEBBERS originalproduktion The Phantom of the Opera från West End och Broadway kommer nu till Sverige med svensk översättning och ensemble. Premiär på Cirkus den 14 september 2016. Det är då 30 år sedan musikalen hade urpremiär i London. 1989-95 spelades den på Oscarsteatern. Nu kommer den att spelas på Cirkus under en begränsad tid.
Läs mer »