Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Skaragatan 83
531 40 Lidköping
Tel: 0510-70 000

Med vårt reseprogram "Guidade Resor och Upplevelser" vill vi erbjuda våra resor till när och fjärran.

Tänk vad tiden går fort när man har roligt.

I år är det 30 år sedan vi startade med en liten skolbuss. Med tiden har företaget utvecklats till vad det är idag. – Ett komplett reseföretag!

Vårt Jubileum är naturligtvis något som vi tycker att man skall fira. Vi kommer bl.a. att erbjuda våra kunder att följa med på en VIP / Jubileumskryssning med Cinderella till Åland i vår.

Utbudet av dagsturer kommer i år att vara betydligt större än tidigare, i denna katalog finns endast ett axplock presenterade

Reseutbudet är som vanligt varierat. Det finns de klassiska resmålen som Holland, Norska Fjordar, Höga Kusten, Toscana, Rhendalen, Paris m.fl. Vi har även några resmål som åter är med efter en tids uppehåll.

En del resor får ju några små förändringar från år till år när vi hittar nya pärlor att besöka eller något annat hotell som vi tycker passar oss bättre.
Piemonte är ett underbart område i Italien som vi gärna tar dig med till – En upplevelse utöver det vanliga med trevliga utflykter i det vackra landskapet.

Vi hoppas att Du finner några intressanta resmål där Du vill dela Din reseupplevelse med oss.

Bussparken förnyas hela tiden och vi har idag bussar av olika storlekar från 19 – 57 passagerare. Den senaste turistbussen är en Mercedes som även har en lyft för att underlätta ombordstigning för de som är rullstolsburna.

Jag hoppas vi får nöjet att ta med Dig i någon av våra bussar under året.

Trevlig resa önskar Pererik Nyberg med personal