Läckö Sessions är ett annorlunda konsertkoncept med en avskalad, äkta känsla. Upplev dina favoritartister under bar himmel i den fantastiska svenska sommaren vid Vänern. Utomhusscenen på Slottsbacken sätter musiken och publikkontakten i fokus, inramad av en underbar naturupplevelse.

Du köper din biljett enklast på den här hemsidan Läckö Sessions. Det går även att boka direkt på nortic.se.

Boka din plats på konsertbussen till Läckö Sessions.
Klicka på aktuellt konsert datum nedan så länkas du vidare och ser vilka hållplatser vi angör.
När Ni bokar anger Ni Namn och Påstigningsplats för varje resenär.
Boka senast dagen innan konserten för att säkerställa din plats på konsertbussen!
Web-bokningen stänger 00:00 konsertdagen. Efter detta är det endast telefonbokning. 
Fredagar NYBERGs BUSS 0510-70000 (öppet 10:00-12:00) 
Ev. Restplatser  konsertdagen finns att boka via Turistbyrån Lidköping 10:00-15:00 Telefon 0510-20020.


 


Peter Jöback,
Fredag 9 juli, Lördag 10 juli, Söndag 11 juli

En intim och avskalad konsert möter Peter Jöback äntligen publiken igen, flankerad av Lovisa Samuelsson och Rickard Nilsson. Vår internationella superstjärna väljer pärlor ur sin digra repertoar; välkända låtar, personliga favoriter och anekdoter. ”Efter en så lång karantän utan att få spela, känns det som man ska ut på ett kosläpp!” säger Peter

Bo Kaspers Orkester
Fredag 16 juli, Lördag 17 juli

Ett av Sveriges mest älskade liveband får äntligen möta sin livs levande publik igen. Bo Kaspers Orkester kommer att bjuda på nyskrivna verk varvat med klassiker ur bandets gedigna repertoar. Det blir soul, pop och jazz i perfekt blandning. "Vår bästa tid är nu. Peppar peppar. Dags att gasapå", hälsar bandet.

Lena Philipsson
Fredag 23 juli, Lördag 24 juli

Lena Philipsson kommer med tre musiker och utlovar att det blir intimt men också ösigt och svängigt. De spelar en del nytt från senaste albumet "Maria Magdalena" blandat med många äldre låtar som alla känner igen. ’’Jag har längtat jättemycket efter att få spela live igen. Hoppas vi ses!!", hälsar Lena.

Smith & Thell
Onsdag 4 augusti, Fredag 6 augusti

Utsålda spelningar i New York, Tampa och Fort Lauderdale.  Före pandemin turnerade Smith & Thell både i Sverige och USA. De har Grammisprisats och nått toppen av listorna med "Forgive Me Friend" och "Hotel Walls". Nu får duon från Helsingborg äntligen uppträda live igen, i den svenska sommaren.