Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Skaragatan 83
531 40 Lidköping
Tel: 0510-70 000

Är ni i behov av en kortare busstransport eller vill ni ha en paketlösning med bussresa, hotell och evenemang?
Vi Nybergs buss hjälper er!
 

Vi Nybergs buss har över 30 års erfarenhet av bussresor och busstransporter och använder med glädje vår kunskap för att hitta den bästa lösningen för ert behov. Vi hjälper er oavsett om ni är en stor eller liten grupp, om ni vill resa en längre eller kortare sträcka, om ni endast är i behov av transport eller om ni vill ha en paketlösning med exempelvis boende och evenemang. Vill ni ha tips och råd gällande reseupplägg för er grupp utformar vi gärna en helhetsupplevelse tillsammans med er. Ni är varmt välkomna att ringa oss 0510-70 000 eller skicka in en bokningsförfrågan via länken nedan.

Klickahär för att göra en bokningsförfrågan

För oss står resenärernas komfort och säkerhet i fokus vid val av buss, därför är samtliga bussar utrustade med säkerhetsbälten alla platser. Vi har även en specialutrustad handikappanpassad buss med hydraulisk rullstolslift. Våra bussar tar mellan 19 och 57 passagerare och körs av våra rutinerade chaufförer. Läs mer om våra bussar under fliken "Bussar" i listan till vänster.

Om företaget

Nybergs buss startades år 1983 och vi har varit verksamma inom bussresebranschen sedan dess. Nybergs buss är ett privatägt aktiebolag och samtliga aktier ägs av företagets grundare och VD Pererik Nyberg. Företaget är lokaliserat i Lidköping där kontor, garage och verkstad finns. Vi har även ett bussgarage i Skara. Idag har företaget cirka 20 anställda och 16 fordon.

Vi Nybergs buss erbjuder paketlösningar med exempelvis transport, boende och evenemang för föreningar, företag och andra organisationer. Vi har även ett egenproducerat reseprogram med paketresor för privatpersoner. Utöver de egenproducerade resorna och paketresorna för grupper kör vi skolskjutstrafik i Lidköping, Skara och Götene kommun samt att vi har förmånen att köra Villa Lidköping BKs bandylag, Lidköpings FK och Skara HK.

 

Vi är medlemmar i:

     SVERIGES BUSSRESEARRANGÖRER

              SVENSKA BUSSBRANSCHENS RIKSFÖRBUND