Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Skaragatan 83
531 40 Lidköping
Tel: 0510-70 000

Minnen från Reseträffen 2004 till Oslo-Köpenhamn

2004-02-15 17:00

Den 25—26 januari 2004 ordnade vi en reseträff för att presentera vårt nya reseprogram. Det var många som tyckte att detta var en bra idé, så vi åkte iväg med nästan 200 resenärer i 4 bussar.

Våra chaufförer på resan var Pererik, Anders, Lars och Jan. Vi styrde kosan mot Oslo som mötte oss i vinterskrud.

Ett besök i Frognerparken med alla skulpturer av Gustav Vigeland hör nästan till när man är i Oslo. Och vi möttes utav en snötäckt vinterlandskap som gav oss en fantastisk upplevelse. Innan det var dags att åka till båten hann vi även med att äta lite lunch.

Ombord på båten drack vi kaffe och wienerbröd innan det var dags för själva presentationen av reseprogrammet. Pererik och Eva Nyberg hade tagit med sig några av reseledarna. Gunilla Almevad, Christina Bergman, Berthold Helgesson, Margareta Nyberg och Olof Holmgren presenterade resmål genom att berätta och visa bilder.

En god middag väntade och sedan var tiden fri till egna aktiviteter. Det var bara att välja bland underhållningen ombord. På morgonen var vi framme i Köpenhamn och körde en liten rundtur då vi bl.a. tittade på Den lille Havsfruen. Några timmar att gå på Dronningens by hann vi också med innan det var dags att åka hemåt.

Fram på kvällen var vi åter hemma efter ett besök i två av våra grannländers huvudstäder.

Taggar:

Kommentarer